20220325
25 març 2022

El Tribunal Suprem obre judici contra Meritxell Serret pel presumpte delicte de desobediència i envia la seva causa al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

Vulneracions:El Tribunal Suprem obre judici contra l’exconsellera d’Agricultura del Govern i diputada d’ERC Meritxell Serret per desobediència greu en el marc de la causa contra els líders de l’1-O, però decreta el sobreseïment lliure pel delicte de malversació. La Sala Penal, presidida per Manuel Marchena, envia també la seva causa al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, atesa la seva condició d’aforada al ser diputada al Parlament de Catalunya. El 12 de setembre, la Fiscalia demana per a Serret una pena d’inhabilitació d’un any i una pena de vuit mesos de multa.

Entrada 1030
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí