20220329
29 març 2022

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya absol un dels detinguts a les protestes postsentència, David Solé, després que l’Audiència Provincial de Barcelona l’hagués condemnat

Vulneracions:David Solé va ser detingut el dia 15 d’octubre de 2019 a Barcelona en el marc de les protestes postsentència, amb tres altres nois. Solé va passar un mes en presó provisional al centre penitenciari de la Roca del Vallès. El seu cas va arribar a l’Audiència de Barcelona, que el va condemnar a un any i tres mesos de presó pel delicte de desordres públics, i el va absoldre dels delictes d’atemptat contra l’autoritat i danys. L’Audiència Provincial de Barcelona considerava que Solé havia mogut uns contenidors cap al mig del carrer a fi de fer una barricada i es va amagar amb mitja llamborda rere un vehicle amb intenció de llançar-la contra els Mossos d’Esquadra. El Tribunal Superior de Justícia no accepta aquests fets provats i considera que no ha quedat acreditat que Solé formés part del grup que va moure els contenidors ni que es trobés al lloc dels fets.

Entrada 1032
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí