20220505
5 maig 2022

Fixen data de judici contra la Xènia, una de les detingudes durant les protestes postsentència, per al 18 de desembre de 2025

Vulneracions:La Fiscalia l’acusa del delicte de desordres públics i demana una condemna de dos anys de presó per la seva participació a les protestes postsentència el 18 d’octubre de 2019. Xènia serà jutjada més de sis anys després dels fets. Xènia va ser detinguda durant les protestes postsentència i denuncia agressions, vexacions durant la detenció i proves falses. Es va decretar presó provisional contra ella fins el 31 d’octubre d’aquell any i denuncia que es va decretar sense complir-se cap dels supòsits legals.

Entrada 1046
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí