20220504
4 maig 2022

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ordena l’execució forçosa de la sentència que requereix un mínim del 25% de castellà als centres educatius catalans

Vulneracions:L’associació espanyolista “Asamblea por una Escuela Bilingüe”, una associació amb membres que havien estat a les files del PP i a Societat Civil Catalana, havia demanat l’execució forçosa de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de 16 de desembre de 2020, que obligava que tots els alumnes rebessin l’ensenyament vehicular en les dues llengües oficials, amb uns percentatges que no podien ser inferiors al 25%. La interlocutòria del TSJC resol requerir al conseller d’Educació que en un termini de 15 executi la sentència. El TSJC resol el 13 de maig que qualsevol pare té legitimació per a demanar l’execució de la sentència respecte d’un centre escolar concret. El 31 de maig, l’advocat de la Generalitat interposa un escrit davant el TSJC demanant que es declari l’impossibilitat legal d’executar la sentència.

Entrada 1045
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí