20220429
29 abril 2022

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya rebaixa la pena a Marcel Vivet de cinc anys de presó a un any i sis mesos

Vulneracions:L’Audiència Provincial de Barcelona havia condemnat a Marcel Vivet a cinc anys de presó pels delictes de desordres públics, d’atemptat contra agent de l’autoritat i per un delicte lleu de lesions a un agent a la manifestació “Holi Festival”, convocada per Arran, per protestar contra l’acte d’homenatge a les càrregues policials, convocat pel sindicat de policia Jusapol el 29 de setembre de 2018. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya considera, entre d’altres coses, que l’Audiència Provincial de Barcelona va aplicar indegudament als delictes d’atemptat contra l’autoritat i desordres públics l’agreujant d’“altre instrument perillós”. Finalment, Vivet és condemnat a una pena de presó d’un any i sis mesos i una pena de multa. Vivet no haurà d’entrar a la presó atès que la sentència esdevé ferma, al no presentar-s’hi recurs en contra.

Entrada 1043
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí