20220419
19 abril 2022

El Tribunal Suprem obre judici oral contra Eulàlia Reguant

Vulneracions:El Tribunal Suprem obre judici oral contra la diputada de la CUP al Parlament de Catalunya Eulàlia Reguant per presumpte delicte de desobediència greu a l’autoritat per negar-se a respondre a les preguntes de VOX al judici contra els líders de l’1-O. El Jutjat d’Instrucció 10 de Madrid, sobre qui va acabar recaient el cas, havia remès la causa d’Eulàlia Reguant al Tribunal Suprem, atesa la seva condició d’aforada. El cas d’Antonio Baños, que també s’hi va negar, segueix als jutjats de Madrid després que el Jutjat d’Instrucció 10 de Madrid obrís judici oral contra ell l’abril de 2021. El Tribunal Suprem havia assenyalat inicialment el judici contra Reguant l’1 de març però el va suspendre ja que la instrucció l’hauria d’haver finalitzada el Tribunal Suprem al ser el tribunal competent, i no un jutjat d’instrucció. La Fiscalia li demana quatre mesos de presó i inhabilitació especial del dret de sufragi passiu i el Tribunal Suprem assenyala data de judici pel 28 de setembre.

Entrada 1041
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí