20220511
11 maig 2022

Segona condemna a l’expresident Quim Torra per un delicte de desobediència per no retirar una pancarta del Palau de la Generalitat

Vulneracions:El Jutjat Penal número 6 de Barcelona condemna l’expresident Quim Torra per un delicte de desobediència a una pena d’inhabilitació de càrrec públic de 15 mesos i a 24.000 euros de multa per no haver retirat la pancarta de la façana del Palau de la Generalitat amb el missatge de llibertat presos polítics i exiliats acompanyada d’un llaç groc, fora de període electoral, d’acord amb la instrucció del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, arran d’una denúncia d’Impulso Ciudadano. La Fiscalia demanava 30.000 euros de multa i inhabilitació de càrrec públic de 8 mesos i Impulso Ciudadano, que exercia l’acusació popular, demanava 108.000 euros de multa i pena d’inhabilitació de dos anys.

Entrada 1048
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí