20220928
28 setembre 2022

Es celebren els judicis contra Eulàlia Reguant i Antonio Baños per haver-se negat a respondre les preguntes de VOX al judici contra els líders de l’1-O al Tribunal Suprem

Vulneracions:Eulàlia Reguant compareix a la sessió de judici oral davant el Tribunal Suprem, atesa la seva condició d’aforada, al ser diputada de la CUP al Parlament de Catalunya. La Fiscalia demana per a Reguant quatre mesos de presó i inhabilitació per un delicte de desobediència. Reguant declara en català i manifesta que no volia contestar a l’extrema dreta, qui representa el feixisme, el racisme i el masclisme, durant el judici dels líders de l’1-O. L’endemà és el torn d’Antonio Baños davant el Jutjat Penal número 30 de Madrid. La Fiscalia rebaixa la petició de pena per a ell de sis a quatre mesos de presó i inhabilitació pel mateix delicte. Baños no declararà perquè la jutgessa no li permet fer-ho en català, després d’haver-li denegat un intèrpret.

Entrada 1098
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí