20221005
5 octubre 2022

Comencen les sessions del judici contra Roger Torrent i altres membres de la Mesa del Parlament davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

Vulneracions:El judici és contra l’expresident de la Mesa del Parlament de Catalunya Roger Torrent (ERC), l’exvicepresident primer Josep Costa (JxCat), l’exsecretari primer Eusebi Campdepadrós (JxCat) i l’exsecretària quarta Adriana Delgado (ERC) acusats d’un delicte de desobediència. La Fiscalia els demana penes d’un any i vuit mesos d’inhabilitació i una multa de 30.000 euros als tres primers i un any i quatre mesos d’inhabilitació i una multa de 24.000 euros per la darrera. A la segona sessió de judici, Costa, que exerceix la seva autodefensa, abandona la sala perquè no reconeix l’autoritat del tribunal per jutjar-lo.

Entrada 1100
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí