20221004
4 octubre 2022

Es celebra a l’Audiència Provincial de Barcelona el judici contra Roger Umpierrez, detingut davant la prefectura de la policia de Via Laietana el 2017, i contra els agents que l’haurien maltractat

Vulneracions:La Fiscalia li demana dos anys de presó per un delicte d’atemptat contra l’autoritat i els agents que el van detenir, personats com acusació particular després que ell els denunciés, tres. Per la seva banda, Umpierrez demana 4 anys de presó contra els agents per un delicte contra la integritat física i moral i inhabilitació de 4 anys, i 3 mesos de presó per un delicte de lesions lleus.

Entrada 1099
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí