20220928
28 setembre 2022

El Parlament Europeu demana a Europol que proposi una investigació als Estats Membres on s’ha fet ús del programari Pegasus

Vulneracions:En el marc del Catalangate, el president del Comitè del Parlament Europeu que investiga l’ús de Pegasus i altres programes equivalents envia una carta a la directora executiva d’Europol Catherine de Bolle. A la carta, s’exposa el fet que entre els objectius hi ha periodistes, polítics, ONG i càrrecs públics de països com Hongria, Polònia, Espanya, Grècia i la Comissió Europea. A més, la carta destaca la preocupació sobre la capacitat i voluntat dels les autoritats dels estats d’investigar la qüestió a fons i ràpidament i també posa de relleu el risc que les proves desapareguin o es destrueixin. Per això, considera que la intervenció de l’Europol és urgent.

Entrada 1097
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí