20211110
10 novembre 2021

El TSJC envia a judici el conseller Torrent i tres exmembres de la Mesa del Parlament per desobediència

Vulneracions:La magistrada del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya Maria Eugènia Alegret acorda que hi ha indicis per dur a judici per un delicte de desobediència a l’expresident del Parlament i actual conseller d’Empresa, Roger Torrent, i els exmembres independentistes de la Mesa, Josep Costa, Eusebi Campdepadrós i Adriana Delgado Herreros per haver permès, el 2019, dues votacions al Ple on es reivindicava el dret a l’autodeterminació i es reprovava la Monarquia. Els investigats recorren la decisió d’Alegret però la Sala Civil i Penal desestima els recursos el març de 2022.

Entrada 990
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí