20211028
28 octubre 2021

Absolen el fotoperiodista d’El País Albert Garcia

Vulneracions:El Jutjat Penal número 8 de Barcelona absol el fotoperiodista d’El País Albert Garcia, que havia estat detingut durant les protestes contra la sentència dels líders de l’1-O a la plaça Urquinaona de Barcelona. El fiscal acusava Garcia del delicte d’atemptat contra l’autoritat i d’un delicte lleu de lesions. Malgrat que en un inici el fiscal demanava 9 mesos de presó i una pena de multa, va rebaixar la seva petició el dia del judici a un delicte de resistència contra l’autoritat i un delicte lleu de lesions, i li demanava una pena de multa. El jutge absol Garcia a l’entendre que existeixen dubtes seriosos que realment passés allò que s’indica a l’escrit d’acusació.

Entrada 984
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí