20230519
19 maig 2023

El Tribunal Suprem confirma la condemna de Dani Gallardo a 4 anys de presó per la seva participació a una protesta postsentència a Madrid

Vulneracions:L’Audiència Provincial de Madrid l’havia condemnat a quatre anys i mig de presó pels delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat i lesions lleus per les protestes postsentència a Madrid. El Tribunal Suprem rebaixa la pena a 4 anys de presó perquè no considera aplicable el delicte de desordres públics agreujats. Així doncs, la condemna esdevé ferma i Dani Gallardo haurà d’entrar a presó. Així doncs, Elsa Vikki, que havia estat condemnada a 1 any de presó pel delicte de desordres públics, se li rebaixa la condemna a 6 mesos de presó. Un cop exhaurits tots els recursos, l’Audiència Provincial de Madrid li dona tres dies per entrar a la presó. Gallardo no ho fa i, al març de 2024, l’Audiència Provincial de Madrid n’ordena la crida i cerca.

Entrada 1172
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí