20230524
24 maig 2023

La Junta Electoral de Barcelona ordena de retirar una estelada al municipi de Gisclareny

Vulneracions:Gisclareny és un municipi al bell mig del parc natural del Cadí-Moixeró i és el municipi amb menys habitants de Catalunya, amb una població de 28 persones al 2022. Impulso Ciudadano va denunciar a la Junta Electoral de Zona de Berga, en el marc de les eleccions municipals de 28 de maig, el fet que una estelada onejava del mirador de la Gargallosa. La Junta Electoral de Zona va denegar la petició de retirar la bandera, però ara la Junta Electoral de Barcelona ordena la retirada, ja que considera que el mirador de la Gargallosa és una instal·lació de l’Ajuntament. L’Ajuntament va executar les ordres de la Junta Electoral, malgrat l’alcalde assegura que l’Ajuntament no té cap vinculació amb el mirador. La bandera hi onejava feia 15 anys.

Entrada 1174
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí