20230521
21 maig 2023

Es publica que els Mossos d’Esquadra i la Policía Nacional tenen dades dels socis que l’ANC tenia al 2017

Vulneracions:La Policía Nacional hauria obtingut les dades obtingut arran dels fets del 26 d’octubre de 2017 a la incineradora de Sant Adrià del Besós. Per ordre de Carmen Lamela, magistrada instructora de l’Audiència Nacional en la causa contra els líders de l’1-O la Policía Nacional va interceptar una furgoneta dels Mossos d’Esquadra. El llistat inclou nom, cognoms, DNI i correu electrònic en un Excel dels 53.000 membres que eren socis de l’Assemblea Nacional Catalana al 2017. Segons la versió oficial, els Mossos d’Esquadra haurien obtingut la informació mitjançant un confident, que va intentar vendre-la. Els mossos van negar-s’hi però van trobar-li una targeta de memòria amb tota la informació quan mirava de destruir-la.

Entrada 1173
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí