20230511
11 maig 2023

Condemnen un veí de Manresa per haver llençat suposadament una tanca contra uns mossos d’esquadra

Vulneracions:El Jutjat Penal número 20 de Barcelona condemna en Jordi, un veí de Manresa, pel delicte d’atemptat contra l’autoritat per llençar una tanca contra un agent dels Mossos d’Esquadra durant una manifestació independentista de l’11 de setembre de 2021. En Jordi també va ser detingut aquell dia. Se’l condemna a 6 mesos de presó, malgrat que la Fiscalia li demanava 3 anys i 9 mesos de presó. La Generalitat, que n’exercia l’acusació particular, reclamava 1.475 euros d’indemnització per lesions. Segons els fets provats, enmig d’una càrrega policial davant la comissaria de la Policía Nacional de Via Laietana, en Jordi va llençar una tanca que va impactar contra algú. El col·lectiu Alerta Solidària assegura que la realitat fou que en Jordi va llençar una tanca, que no va impactar contra ningú.

Entrada 1170
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí