20230509
9 maig 2023

Ivan Navarro presenta denúncia pels delictes d’integritat moral, lesions i denúncia falsa després de ser absolt

Vulneracions:L’Ivan, que es presenta a les eleccions municipals de 28 de maig de 2023 per la CUP, va ser detingut el 16 d’octubre de 2019, durant les protestes postsentència. L’Ivan havia anat a una protesta contra un acte de Ciutadans al barri d’Horta a Barcelona. Després que acabés l’acte, els Mossos d’Esquadra van carregar contra els manifestants. Un agent li va saltar per l’esquena, el va tirar a terra i el va detenir. El cas de l’Ivan va arribar a judici i el van absoldre el 19 d’octubre de 2022, juntament amb un altre manifestant. Ara, l’Ivan presenta una denúncia pels delictes contra la integritat moral, lesions i denúncia falsa.

Entrada 1168
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí