20210703
3 juliol 2021

El Tribunal de Comptes reclama els interessos de les despeses del 9-N

Vulneracions:Tot i que la Caixa de Solidaritat ja havia dipositat al Tribunal de Comptes l’import de la condemna per l’organització del 9-N, l’òrgan reclama ara també els interessos, que xifra en més d’un milió d’euros, i amenaça de subhastar els immobles d’Artur Mas, Francesc Homs, Joana Ortega, Irene Rigau i l’exalt càrrec de la Generalitat Jordi Vilajoana, que manté embargats preventivament des de 2017. El 22 de juliol, la Caixa de Solidaritat anuncia que ha dipositat també l’import dels interessos amb l’objectiu d’alliberar els embargaments i que les propietats de Mas, Homs i Vilajoana es puguin fer servir, si cal, com a garantia en el procediment del Tribunal de Comptes per les despeses de l’acció exterior de la Generalitat entre 2011 i 2017.

Entrada 946
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí