20210705
5 juliol 2021

Un jutjat arxiva les diligències obertes contra Toni Soler, Jair Domínguez i Magí Garcia per un esquetx sobre els Mossos d’Esquadra

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 7 de Sant Feliu de Llobregat arxiva les diligències obertes contra el director i presentador del programa de TV3 “Està Passant” Toni Soler, i els col·laboradors Jair Domínguez i Magí Garcia. Quatre organitzacions sindicals dels Mossos d’Esquadra havien denunciat els humoristes a Fiscalia per un esquetx on es feia un símil d’uns gossos amb els Mossos d’Esquadra. Els humoristes van fer una sàtira de l’actuació del cos policial durant les protestes postsentència. La Fiscalia va denunciar els humoristes pel delicte d’injúries greus als Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat. El Jutjat arxiva les diligències al considerar que els comentaris es troben emparats al dret de la llibertat d’expressió i no tenen la gravetat necessària per a ésser considerats delicte d’injúries.

Entrada 947
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí