20210706
6 juliol 2021

L’Audiència Nacional declara vist per sentència el judici contra els dos Mossos d’Esquadra que acompanyaven Carles Puigdemont quan el van detenir a Alemanya el març del 2018

Vulneracions:Fiscalia rebaixa la petició de pena i demana un any i mig de presó per cadascun d’ells per un delicte d’encobriment del president a l’exili. Amb aquesta rebaixa els Mossos evitarien l’entrada a presó. El Ministeri Fiscal considera que els Mossos van prestar ajuda “de manera intencionada” a Puigdemont perquè aquest pogués esquivar els efectes d’una euroordre. Considera que els Mossos no tenien l’obligació “ni de detenir-lo ni de denunciar-lo” però que, “com a servidors públics”, s’havien “d’abstenir” de viatjar amb Puigdemont. L’Audiència Nacional declara vist per sentència el judici.

Entrada 948
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí