20210628
28 juny 2021

L’Audiència Nacional confirma el processament a Gonzalo Boye

Vulneracions:La magistrada de l’Audiència Nacional María Tardón desestima el recurs presentat per l’advocat de Puigdemont, Comín, Ponsatí i Puig a la causa de l’1-O, i confirma el seu processament pels presumptes delictes de blanqueig de capitals procedents d’una organització criminal de narcotràfic liderada pel seu client Sito Miñanco i falsificació continuada de documents oficials. El tribunal argumenta que hi ha indicis de la presumpta participació de Boye en la manipulació d’uns contractes per recuperar 889.620 euros confiscats per la policia a l’aeroport de Barajas. Al desembre d’aquest mateix any, la defensa de Boye al·lega que les declaracions fetes en seu judicial per José Luis Correa Hincapié demostren que els diners intervinguts a Barajas són de l’empresari Manuel González Rubio i no pas del seu client Sito Miñanco. Al novembre de 2022, l’Audiència Nacional obre judici oral contra l’advocat pels delictes de blanqueig de capitals i falsedat documental.

Entrada 944
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí