20210622
22 juny 2021

El Ministeri de Justícia d’Espanya aprova els indults per als condemnats a presó a la sentència del procés

Vulneracions:Els indults s’atorguen sota la condició que els condemnats a presó (Junqueras, Romeva, Turull, Bassa, Forn, Rull, Forcadell, Sànchez i Cuixart) no tornin a cometre cap delicte greu en un termini de tres anys. Els indults són parcials, atès que només s’extingeixen les penes de presó, i no pas les penes d’inhabilitació. No s’indulta en canvi a Meritxell Borràs, Santi Vila i Carles Mundó, només condemnats a pena d’inhabilitació. El 22 de febrer de 2022, el Tribunal Suprem desestima als recursos interposats contra els indults per, entre d’altres, Inés Arrimadas, Carlos Carrizosa, VOX, PP i Enric Millo.

Entrada 942
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí