20210621
21 juny 2021

El Consell d’Europa aprova la Resolució 2381 (2021) “Should politicians be prosecuted for statements made in the exercise of their mandate?”

Vulneracions:La resolució de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa convida Espanya a, entre d’altres coses, reformar els delictes de rebel·lió i sedició, considerar l’indult per als condemnats a la sentència de l’1-O, aturar els procediments d’extradició contra els exiliats i aturar també el processament d’altres càrrecs que van participar a l’organització del referèndum de l’1-O. A més, demana a Espanya que s’abstingui de demanar als polítics catalans de renunciar a les seves opinions a canvi de l’indult. L’endemà, el Ministeri de Justícia publica els indults, només de les penes de presó, als condemnats per la sentència de l’1-O.

Entrada 940
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí