20210617
17 juny 2021

El Suprem inadmet els recursos de Mas, Homs, Ortega, Rigau i altres càrrecs contra la sentència del Tribunal de Comptes pel 9-N

Vulneracions:El Tribunal Suprem inadmet els recursos de cassació presentats per Artur Mas, Francesc Homs, Joana Ortega, Irene Rigau i els cinc alts càrrecs de la Generalitat contra la sentència del Tribunal de Comptes que els condemnava al pagament de 4,9 milions d’euros per la responsabilitat comptable derivada de les despeses de la Generalitat per l’organització del 9-N. El tribunal argumenta que els recurrents no han justificat l’intères cassacional de l’assumpte.

Entrada 938
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí