20220517
17 maig 2022

El Tribunal d’Apel·lació de Gant decideix no extradir el raper Josep Valtónyc pel delicte d’injúries a la Corona

Vulneracions:El Tribunal Suprem belga havia ordenat al Tribunal d’Apel·lació de Gant que revisés la seva decisió de 18 de gener de 2022 de no extradir Valtonyc a fi de comprovar si es complia la doble incriminació respecte del delicte d’injúries a la Corona del Codi Penal espanyol amb el delicte belga d’injúries entre particulars o d’ultratge a diputats, ministres o funcionaris, un cop descartats ja tots els altres. El Tribunal d’Apel·lació de Gant considera que el delicte no té cap equivalència a Bèlgica, ni tan sols respecte del delicte d’injúries en general i en denega l’entrega. El Fiscal no recorre contra la sentència i aquesta esdevé ferma. A la sortida del Tribunal, Josep Valtònyc diu, en unes declaracions: “Tinc ganes de començar a viure”.

Entrada 1049
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí