20220520
20 maig 2022

Absolen Brian Bartés per la seva participació a les protestes pel Consell de Ministres celebrat a Barcelona el 2018

Vulneracions:L’Audiència Provincial de Barcelona absol Brian Bartés dels delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat i lesions en la seva modalitat de maltractament d’obra per la seva participació en protestes contra la celebració del Consell de Ministres de 21 de desembre de 2018 a Barcelona. La Fiscalia li demanava 6 anys i mig de presó. Brian Bartés estava acusat d’haver-hi agredit un agent. Bartés va ser detingut per aquests fets després de participar a la protesta del Camp Nou convocada per Tsunami Democràtic el desembre de 2019 i va ser condemnat a un any i mig de presó per aquests fets.

Entrada 1051
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí