20220524
24 maig 2022

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea torna la immunitat a Puigdemont, Comín i Ponsatí de manera cautelar

Vulneracions:D’aquesta manera, el TJUE anul·la la decisió del Tribunal General de la Unió Europea de juliol de 2021 de no atorgar cautelars a Puigdemont, Comín i Ponsatí per entendre que no hi ha risc de que siguin detinguts. El tribunal considera que, en primer lloc, el fet que un eurodiputat sigui detingut mentre espera la decisió de la seva entrega pot produir-li un dany irreparable. En segon lloc, el TJUE considera que, a primera vista, la conducta del president de la Comissió d’Afers Jurídics del Parlament d’Adrián Vázquez de Ciudadanos, demostra un biaix o un prejudici personal cap a Puigdemont, Comín i Ponsatí. El TJUE fa una consideració semblant cap al ponent de l’informe, Angel Dzhambazki, que pertany al mateix grup que VOX a l’eurocambra.

Entrada 1052
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí