20221010
10 octubre 2022

El Tribunal Constitucional ordena investigar el cas de la fotoperiodista Sira Esclasans que va ser ferida per la policia durant les protestes postsentència

Vulneracions:El tribunal revoca així la decisió de l’Audiència Provincial de Barcelona de confirmar l’arxiu de la querella que la fotoperiodista havia presentat després d’haver estat ferida per un projectil de foam el 16 d’octubre de 2019, durant les protestes postsentència de l’1-O. El TC considera que se li ha vulnerat el dret a la tutela judicial efectiva en donar per bona acríticament la investigació dels Mossos i retorna el cas al jutjat d’instrucció perquè s’investiguin els fets.

Entrada 1104
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí