20221013
13 octubre 2022

L’Audiència Provincial de Barcelona absol Roger Umpierrez, detingut davant la prefectura de la policia espanyola de Via Laietana el 2017, i els agents que l’haurien maltractat

Vulneracions:L’Audiència considera que els fets no han estat provats doncs durant el judici s’havien donat versions contradictòries per part dels acusats. A més, respecte d’en Roger, l’Audiència exposa principalment que no es pot concloure que en Roger tingués el propòsit de donar un cop a l’agent. Així doncs, l’Audiència Provincial absol els agents de la Policía Nacional dels delictes contra la integritat física i moral i un delicte de lesions lleus del qual havien estat acusats. Roger queda absolt del delicte d’atemptat contra l’autoritat.

Entrada 1106
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí