20221012
12 octubre 2022

L’Audiència Provincial de Lleida confirma la condemna de l’exbatlle d’Alcarràs Miquel Serra per desobediència per no despenjar una estelada en període electoral

Vulneracions:Miquel Serra (ERC) havia estat condemnat a un any d’inhabilitació i sis mesos de multa per un delicte de desobediència. Serra no va despenjar una estelada d’una plaça pública i una placa commemorativa del referèndum de l’1-O durant les eleccions generals a l’abril de 2019, tot desatenent els requeriments de la Junta Electoral Provincial. Serra ja té una altra condemna de tres mesos d’inhabilitació i multa per haver obert el centre cultural “Lo Casino” per a la celebració del referèndum de l’1-O.

Entrada 1105
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí