20221010
10 octubre 2022

Carlos Lesmes renuncia a la presidència del Consell General del Poder Judicial i del Tribunal Suprem

Vulneracions:El dia anterior, Carlos Lesmes explica en un comunicat que hi renunciava després de demanar a les Corts Generals que posessin “solució definitiva a la situació insostenible” de manca de renovació del Consell General del Poder Judicial i del Tribunal Suprem, durant el discurs d’obertura de l’any judicial. Segons Lesmes, mantenir-se al càrrec només pot servir per a ser còmplice d’una situació que “avorreix i que és inacceptable”. Finalment, Carlos Lesmes anuncia que es reincorpora com a magistrat a la Secció Cinquena de la Sala del contenciós administratiu del Tribunal Suprem, que resoldrà els recursos contra els indults dels condemnats a penes de presó a la causa contra els líders de l’1-O. Les defenses dels expresos d’ERC en demanen la seva recusació per manca d’aparença d’imparcialitat.

Entrada 1102
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí