20211007
7 octubre 2021

El Tribunal Constitucional desestima el recurs d’empara presentat per Artur Mas contra la sentència del 9-N

Vulneracions:El TC desestima el recurs presentat per l’expresident Artur Mas a la sentència dictada pel Tribunal Suprem que confirmava la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per l’organització del 9-N que el condemnava per un delicte de desobediència a una pena de 13 mesos d’inhabilitació i una multa de 36.000 euros. El 25 d’octubre, desestima els recursos de Joana Ortega i Irene Rigau contra la mateixa sentència, que les condemnava, respectivament, a 9 mesos d’inhabilitació i 31.000 euros de multa, i a 6 mesos d’inhabilitació i 24.000 euros de multa. Mas portarà el cas al Tribunal Europeu de Drets Humans, però, al maig de 2024, la demanda acabarà desestimada per manca de resposta del seu advocat al tràmit d’observacions del procediment davant el TEDH.

Entrada 977
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí