20211004
4 octubre 2021

El Tribunal Constitucional ordena investigar els maltractaments patits per Guillem Padilla durant la seva detenció arran de les protestes postsentència a Via Laietana

Vulneracions:El Tribunal Constitucional estima el recurs d’empara interposat per Guillem Padilla i considera que se li ha vulnerat el dret a la tutela judicial efectiva en relació al dret a no ser sotmès a tortures ni a tractes inhumans i degradants. El Tribunal considera que les resolucions del Jutjat d’Instrucció número 11 i l’Audiència Provincial de Barcelona que no admetien a tràmit la seva querella van vulnerar els seus drets, les declara nul·les i retrotrau les actuacions a la primera instància. Padilla, que va ser detingut durant les protestes postsentència a la Via Laietana, havia interposat una querella contra 8 agents de la Policía Nacional pels delictes de tortures, lesions lleus, contra la integritat moral i contra les garanties constitucionals.

Entrada 974
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí