20210929
29 setembre 2021

La Fiscalia demana 4 anys de presó pels quatre membres identificats en acabar la marxa ‘Holi’

Vulneracions:Tres anys després de la manifestació “Holi” en protesta per l’homenatge del sindicat Jusapol a la violència de la policia espanyola durant l’1-O, la Fiscalia demana penes de quatre anys de presó per a cadascun dels quatre manifestants identificats per la policia en finalitzar la marxa i que no havien estat detinguts. Se’ls acusa d’un delicte de desordres públics amb l’agreujant de cometre’s en el marc d’una manifestació. Per aquest mateix cas ja es va condemnar l’activista Marcel Vivet a 5 anys de presó per delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat i lesions lleus contra un policia. Pels mateixos fets, hi ha una causa oberta pendent contra l’activista Adrià Catasús. Altres tres activistes han estat absolts i quatre més estan en fase d’instrucció per crits contra la policia i la Guardia Civil.

Entrada 973
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí