20211028
28 octubre 2021

El TC suspèn la repetició del judici de Bateragune ordenada pel TS

Vulneracions:Al desembre del 2020, el Tribunal Suprem havia ordenat a l’Audiència Nacional la repetició del judici pel cas Bateragune. La decisió del TC suposa que no podrà celebrar-se un nou judici a l’Audiència Nacional fins que no es resolgui el recurs d’empara presentat per Arnaldo Otegi i els altres condemnats al·legant que les penes imposades en el seu moment als demandants (presó i inhabilitació especial) ja han estat complertes. El TEDH va considerar que en el judici pel cas Bateragune es va vulnerar el dret dels acusats a un judici just per falta d’imparcialitat de la magistrada de l’Audiència Nacional.

Entrada 986
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí