20200211
11 febrer 2020

El TC inadmet el recurs de JxCat contra la decisió de Llarena d’impedir a Jordi Sànchez acudir al Parlament per ser investit president de la Generalitat

Vulneracions:El Tribunal Constitucional inadmet finalment el recurs que Carles Puigdemont i la resta de diputats de JxCat al Parlament havien presentat contra la negativa de l’instructor de la causa de l’1-O, Pablo Llarena, d’atorgar un permís a Jordi Sànchez perquè pogués acudir al ple del Parlament on s’havia de votar la seva investidura al març de 2018, impedint així que fos investit. La decisió arriba gairebé dos anys després, quan Sànchez ja ha estat condemnat pel Tribunal Suprem i malgrat que el recurs havia estat inicialment admès a tràmit, de manera que no s’ha pogut plantejar davant del TEDH.

Entrada 772
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí