20200218
18 febrer 2020

La Fiscalia es querella contra Josep Alay per un viatge a Nova Caledònia

Vulneracions:La Fiscalia es querella contra el cap de l’oficina del president Carles Puigdemont acusant-lo de malversació de fons públics per actuar com a observador durant el referèndum d’independència de Nova Caledonia. La Fiscalia també acusa Alay de pagar amb el pressupost de l’oficina uns peatges de dos trajectes per anar a la presó de Lledoners. L’acció penal es dirigeix també contra Meritxell Masó, la secretària general de Presidència, que és qui va autoritzar els pagaments. El cas recau sobre el Jutjat d’Instrucció número 28 de Barcelona que cita a declarar a Alay el 15 de juliol.

Entrada 775
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí