20200213
13 febrer 2020

S’inicia el suplicatori també contra Ponsatí

Vulneracions:Durant el plenari del Parlament Europeu s’anuncia que el magistrat de la causa de l’1-O Pablo Llarena ha sol·licitat l’aixecament de la immunitat de Clara Ponsatí, i s’inicia el procediment davant la Comissió d’Afers Legals. La Comissió designarà com a ponent de l’informe de Ponsatí al mateix diputat que per als informes de Puigdemont i Comín, al diputat búlgar d’extrema dreta Angel Dzhambazki, que comparteix grup amb VOX, tot i que el reglament estableix que un altre diputat hauria d’assumir el cas. Setmanes més tard els procediments d’aixecament de la immunitat quedaran paral·litzats degut a les mesures per combratre el coronavirus: el reglament estableix que el procés s’ha de celebrar a porta tancada i confidencialment i hi ha dubtes que això sigui possible telemàticament.

Entrada 774
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí