20200207
7 febrer 2020

El Tribunal Constitucional continua resolent els recursos en relació amb la presó dels líders independentistes que havien quedat aturats durant dos anys

Vulneracions:El 28 de gener havia desestimat el recurs d’Oriol Junqueras contra la decisió de l’instructor de la causa de l’1-O Pablo Llarena de no concedir-li un permís per acudir a la sessió constitutiva del Ple del Parlament al gener de 2018. El 7 de febrer desestima un recurs de Jordi Sànchez contra la decisió de Llarena de no concedir-li permisos per poder participar en la campanya electoral del 21-D al 2017 i el 23 de febrer desestima un altre recurs de Sànchez contra la decisió de Llarena de no permetre-li acudir al seu ple d’investidura que havia de tenir lloc el 13 d’abril de 2018. De nou, tres dels magistrats del TC (Fernando Valdés, Juan Antonio Xiol i María Luisa Balaguer) formulen un vot particular: consideren que la restricció al dret de representació política no estava degudament justificada.

Entrada 770
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí