20200206
6 febrer 2020

La Fiscalia s’oposa a un règim penitenciari flexible per als líders independentistes

Vulneracions:El Centre Penitenciari de Lledoners aprova aplicar el règim pentienciari flexible de l’article 100.2 del Reglament Penitenciari per a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. A la resta dels presos de la causa de l’1-O (Junqueras, Romeva, Bassa, Turull, Forn, Rull i Forcadell) també se’ls aprovarà aquest règim flexible durant les següents setmanes. El règim de vida de l’article 100.2 del Reglament Penitenciari permet als presos sortir a treballar i fer tasques de voluntariat mentre encara estan classificats en segon grau. La Fiscalia presentarà recurs contra aquestes decisions, que seran confirmades pels Jutjats de Vigilància Penitenciària corresponents. En el cas de Forcadell, el jutjat competent obre la porta a recórrer la seva sentència davant del Tribunal Suprem com a òrgan sentenciador enlloc de davant de l’Audiència Provincial, com s’ha fet en la resta de casos, i la Fiscalia opta per demanar al Suprem que es pronunciï.

Entrada 769
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí