20221117
17 novembre 2022

El Jutjat Penal número 1 de Mataró condemna l’exbatlle d’Argentona Eudald Calvo a sis mesos d’inhabilitació i una multa de 4.500 euros per l’organització de l’1-O

Vulneracions:La jutgessa del Jutjat Penal número 1 de Mataró condemna l’exbatlle (CUP) per un delicte de desobediència, al considerar que va actuar de “forma activa en la preparació i celebració” del referèndum de l’1-O. La Fiscalia li demanava 18 mesos d’inhabilitació i 15.000 euros de multa. La jutgessa li aplica l’atenuant de dilacions indegudes. Calvo presenta recurs contra la sentència a l’Audiència Provincial de Barcelona. La Junta Electoral de Zona li comunica, el 24 d’abril de 2023, que no admet Calvo a les llistes de les eleccions municipals de 2023 com a candidat a l’alcaldia d’Argentona per Junts arran de la condemna.

Entrada 1123
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Institucions
Organitzacions
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí