20221120
20 novembre 2022

Una de les persones investigada pels talls a la Jonquera del Tsunami Democràtic explica que l’Estat espanyol li ha fet perdre la feina

Vulneracions:L’Òscar Valdés feia cinc dies que treballava per Ryanair quan des del departament de Recursos Humans li van informar que Aena havia denegat la seva acreditació per a poder treballar a l’aeroport i li comuniquen l’extinció del contracte. Ell parla amb Aena i no li’n diuen la raó, però els havien dit que era un tema que venia del Ministeri de l’Interior espanyol, per part de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat. Posteriorment, quan acudeix a la Guardia Civil, comproven el seu DNI amb la base de dades i li diuen que des de 2020 figura a la base de dades com a investigat. Ell els comenta que la causa s’ha arxivat i li demanen un certificat d’antecedents penals i un document del jutjat de Figueres, que la Lletrada del jutjat refusa d’entregar-li. Finalment, entrega el certificat d’antecedents penals a la Guardia Civil i li responen que tot correcte, però que segons la Comandància de Madrid consta que ell va ser a la manifestació a la Jonquera. Al maig, l’empresa subcontractada de Vueling per la que treballava tampoc li havia renovat el contracte.

Entrada 1126
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí