20221121
21 novembre 2022

El Tribunal Suprem confirma la nul·litat del manifest del claustre de la Universitat de Barcelona sobre les condemnes contra els líders de l’1-O

Vulneracions:El Tribunal Suprem desestima el recurs de la Universitat de Barcelona contra la sentència del TSJC que confirmava la sentència d’un jutjat contenciós de Barcelona. El Claustre Universitari de la Universitat de Barcelona havia aprovat el 21 d’octubre de 2019 el “Manifest conjunt de les universitats catalanes en rebuig de les condemnes dels presos polítics catalans i a la judicialització de la vida política”. La Sala estableix que les universitats públiques, i el Claustre Universitari: “no poden adoptar acords que es tinguin com a voluntat de la Universitat i que es refereixin a qüestions de naturalesa política o ideològica, pròpies del debat social i polític, alienes a l’objecte i funcions de la Universitat i que divideixen la ciutadania”.

Entrada 1127
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí