20221116
16 novembre 2022

Comença el judici contra Víctor Verdejo, per la seva participació a la manifestació del Tsunami Democràtic al Camp Nou

Vulneracions:La Fiscalia li demana 7 anys de presó i una multa de 3.900 euros pels delictes d’atemptat contra l’autoritat amb l’agreujant d’objecte perillós, lesions i desordres públics. Els Mossos d’Esquadra que el van detenir es van personar a la causa, després que la Generalitat se’n retirés, i li demanen un any i mig de presó. Segons el relat de la Fiscalia, el 18 de desembre de 2019 durant les protestes del Tsunami Democràtic al Camp Nou, Verdejo hauria llançat una ampolla i una pedra contra agents dels Mossos d’Esquadra. Al ser detingut, hauria propinat nombrosos cops de puny i puntades de peu, que van causar lesions a tres agents dels Mossos d’Esquadra. Verdejo denuncia als mitjans un tracte vexatori durant la detenció. El judici acaba dilluns 21 de novembre a l’Audiència Provincial de Barcelona. L’Audiència Provincial de Barcelona condemna Verdejo al desembre a tres anys de presó i una multa de 10.000 euros pel delicte d’atemptat contra l’autoritat. La seva defensa recorre contra la sentencia.

Entrada 1121
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí