20220609
9 juny 2022

El Jutjat d’Instrucció número 7 de Barcelona processa l’escopeter que va disparar Roger Espanyol a un ull

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 7 de Barcelona, que investiga les càrregues policials de l’1-O a Barcelona, processa l’escopeter que va disparar Roger Español i tres altres policies nacionals per presumpte delicte de lesions. Tanmateix, el jutge també processa Roger Español per presumpte delicte d’atemptat contra l’autoritat. El jutge considera que, d’acord amb les gravacions aportades, es veu com Español llança una tanca a un agent, malgrat no li causi lesions, i dona cops a una altra tanca. Al juny de 2023, el jutjat envia a judici l’escopeter, tres membres de la cadena de comandament i un cinquè agent per altres lesions i l’Advocacia de l’Estat en presenta recurs en contra. A l’octubre de 2023, l’Audiència Provincial de Barcelona en desestima el recurs i en confirma la decisió.

Entrada 1059
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí