20220610
10 juny 2022

L’Audiència Provincial de Barcelona absol un manifestant i dicta sentència de conformitat per dos altres manifestants de les protestes pel Consell de Ministres de Barcelona el 21-D

Vulneracions:L’Audiència Provincial de Barcelona absol el jove dels delictes de desordres públics i atemptat contra l’autoritat per proves insuficients i per, segons el tribunal, el delicte de desordres públics estar “absolutament orfe de proves”. El jove estava acusat d’haver comès presumptament aquests delictes per llançar objectes com una tanca contra la policia durant la protesta pel Consell de Ministres a Catalunya el 21-D. A la mateixa sessió de judici, dos altres manifestants es conformen amb una pena de 6 mesos de presó, multes i inhabilitació pels delictes d’atemptat contra l’autoritat i delicte lleu de lesions, amb l’atenuant de dilacions indegudes. La Fiscalia demanava penes de fins a 6 anys de presó i la Generalitat de Catalunya exercia l’acusació particular del cas.

Entrada 1060
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí