20220607
7 juny 2022

L’Audiència Provincial de Barcelona absol Adrià Catasús dels delictes de desordres públics i d’atemptat contra l’autoritat

Vulneracions:La Fiscalia acusava Catasús d’haver donat un cop amb una bandera a un agent dels Mossos d’Esquadra i demanava una pena de 8 anys de presó i d’inhabilitació pels delictes de desordres públics i atemptat contra l’autoritat amb l’agreujant d’instrument perillós. Els fets s’haurien produït a la manifestació “Holi Festival”, convocada per Arran, per protestar contra l’acte d’homenatge a les càrregues policials de l’1-O, convocat pel sindicat de policia Jusapol el 29 de setembre de 2018. La defensa de Catasús denuncia que els fets pels que se l’acusa són els mateix pels que ja s’ha condemnat un altre activista, Marcel Vivet. La sentència explica com cap dels agents del dispositiu que van testificar manifestaren no recordar haver vist l’acusat i els jutges es pregunten: “per què Adrià Catasús fa tres anys i mig que suporta la condició d’imputat, com espasa de Dèmocles”.

Entrada 1056
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí