20220610
10 juny 2022

L’Audiència Provincial de Girona manté l’arxivament per 48 dels 52 investigats pel tall del Tsunami Democràtic a la AP-7 a Salt

Vulneracions:L’Audiència Provincial de Girona argumenta, respecte del delicte de desordres públics, que no es pot considerar que tot aquell que participa a una manifestació o reunió on un grup de persones du a terme actes violents assumeix aquests actes i realitza una aportació rellevant a l’execució d’aquests pel simple fet de participar-hi. L’Audiència també té en compte el “chilling effect” que aquesta interpretació pot produir a l’exercici del dret de reunió per part de la ciutadania, i pregunta: “qui assistirà a una manifestació si la simple presència en aquesta serà títol d’imputació suficient de tots els delictes que es puguin cometre en aquesta?”. Al 2021, el Jutjat d’Instrucció número 3 de Girona havia arxivat ja la causa oberta contra 48 dels 52 investigats pel tall del Tsunami Democràtic a la AP-7 a Salt, però la Fiscalia ho havia recorregut.

Entrada 1061
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí