20230608
8 juny 2023

Absolen Carles de Sants, un dels detinguts durant les protestes contra l’empresonament de Pablo Hasél

Vulneracions:Carles de Sants va ser detingut quan tornava d’una de les manifestacions contra l’empresonament de Pablo Hasél i va estar en presó provisional uns dies. El judici es va celebrar el 16 de maig a l’Audiència Provincial de Barcelona. La Fiscalia li demanava 3 anys i 6 mesos de presó per un delicte de desordres públics. La Secció Segona considera que cap dels actes de l’acusat que s’han acreditat, com moure una tanca, són constitutius d’una conducta amb la qual s’alteri la pau pública a través d’actes violents o amenaces. A més, afegeix que no ha quedat provat que va participar en els actes i que no està acreditat que la tanca que va moure l’acusat es fes servir de tal manera que alterés la pau pública.

Entrada 1183
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí